Halier

Părul este expus zilnic la zeci de iritanți. Structura firului de păr se distrug prin vopsire frecventă, decolarizare și uscare la temperaturi ridicate. Deși încercaţi să îl protejezaţi și  îngrijiţi în mod corespunzător, părul devine fragil, uscat și lipsit de strălucire. Scalpul este iritat, eliberează cantități excesive de sebum, iar firele slăbite cad.

Părul deteriorat are nevoie de îngrijire extrem de concentrată. Este posibil ca alimentația normală să nu fie suficientă. Ai nevoie de un tratament care să îmbunătățească starea părului și a scalpului. Un produs care hidratează şi hrănește firul de păr. Un cosmetic care netezeşte, previne ruperea şi despicarea vîrffurilor. Limitează frizzele părului și, în același timp, întărește și stimulează folicule de păr să crească și protejează împotriva căderii.

Cele mai concentrate ingrediente active pentru un păr puternic și sănătos

Cele mai concentrate ingrediente active pentru un păr puternic și sănătos

Produsele marca Halier din colecția Tratamente / Repair Treatment sunt concepute pentru îngrijirea completă a părului care are nevoie de nutriție, regenerare și protecție. Formulele special dezvoltate, bogate în substanțe active puternice, concentrate, fac părul strălucitor, neted și profund hidratat.

Cosmeticele penetrează puternic structura părului, hidratând, hrănindu-le și netezindu-le. Acestea protejează împotriva căderilor, factorilor externi și rănilor mecanice. Previn frizzurile și despicările firelor de păr. Acestea ajută la restabilirea pH-ului natural al scalpului, îmbunătățesc starea acestuia și au, de asemenea, un efect liniștitor asupra acestuia.

Produsele nu provoacă alergii sau iritații ale scalpului, facilitează pieptănarea părului. Au fost testate dermatologic și eficacitatea acestora a fost confirmată prin numeroase teste.

Îngrijirea părului cu produse din colecția TRATAMENTE / REPAIR TREATMENT