Halier ● Mężczyzna ● Fortive ● Naturalne Kosmetyki

Ser inovator pentru păr

Serul Fortive întărește părul și îi accelerează creșterea. Formula unică Intense Growth Complex™ previne căderea părului și îmbunătățește condiția scalpului.

Datorită serului Fortive părul este puternic, sănătos și bine hrănit. Serul nu încarcă părul, de aceea poate fi aplicat direct pe pielea capului. Produsul a fost testat dermatologic. O cutie conține 10 fiole care sunt suficiente pentru 30 de zile de utilizare.

289 RONComandă acum
 • Transport gratuit pentru toate comenzile
 • politică de returnare în 90 de zile

Pozele trimise de clienții noștri arată rezultatele vizibile ale utilizării serului Fortive.

 • Rezultate vizibile Înainte Rezultate vizibile După

  Michael, 24

  Sunt agent de vânzări. În fiecare zi mă întâlnesc cu clienți, iar felul în care arăt este foarte important. Acum câtva timp am observat că începeam să-mi pierd părul. Aveam impresia că era tot mai rău în fiecare lună. După fiecare duș eram șocat de cât păr îmi cădea. Din fericire, unul din prietenii mei lucrează într-un salon și mi-a sugerat să folosesc serul Fortive. După cel-am folosit o lună, rezultatele au fost grozave. Părul meu era mai gros și creștea mai repede. Sigur îl recomand!

 • Rezultate vizibile Înainte Rezultate vizibile După

  Paul, 35

  De când mă știu am avut probleme cu mătreața și părul gras. Nu purtam niciodată bluze închise la culoare pentru că s-ar fi văzut prea tare mătreața. Am încercat șampoane de la farmacie și uleiuri din ierburi pentru păr. Nimic nu m-a ajutat. De atunci am încercat aproape toate produsele de pe piață în speranța că mă vor ajuta să-mi rezolv problemele cu părul. Recent am încercat serul Fortive și cred că o să rămân la el o vreme. În sfârșit am găsit ceva potrivit pentru părul meu!

 • Rezultate vizibile Înainte Rezultate vizibile După

  Keith, 40

  Deja am 40 de ani. Deși mă simt tânăr, am observat primele semne de îmbătrânire la părul meu. Nu mă deranjează câteva fire albe, dar zona cheală din vârful capului trebuia să dispară. Din păcate, chelirea este frecventă în familia mea. Îmi doream să o opresc, să nu ajung complet chel la 45 de ani, ca tatăl și bunicul meu. Am căutat cel mai bun ser împotriva căderii părului. S-a dovedit că Fortve era ceea ce-mi trebuia. Serul acesta mi-a salvat masculinitatea și mă simt din nou atrăgător. Folosesc regulat fiolele și pănă acum chelia nu a mai avansat. De fapt, părul meu are acum firul mai gros.

De ce este unic serul Fortive?

Formula unică a serului Fortive conține un amestec de vitamine și minerale necesare pentru menținerea sănătății părului.

Flavonoidele previn căderea părului și îl fac mai gros și mai flexibil. Peptidele sunt benefice pentru piele și stimulează producția de colagen. Extractul de năsturel îmbunătățește condiția generală a părului și accelerează creșterea acestuia. Extractul de nasturtium ajută la reducerea căderii părului. Biotina face părul mai gros și mai bogat. Adaugă volum părului și îmbunătățește aspectul părului slab și subțire. Uleiul de argan regenerează, dă strălucire și previne apariția mătreții.

Poți afla mai multe despre ingrediente în sectiunea
Ingrediente unice

11

ingredientele care garantează îmbunătățirea condiției părului

1

ser avansat

289 RONComandă acum
 • Transport gratuit pentru toate comenzile
 • politică de returnare în 90 de zile

Încearcă serul Fortive - rezultate garantate

Suntem convinși de eficiența produselor noastre. De aceea, oferim garanția returnării banilor 100%. Ceea ce înseamnă că puteți returna produsul în cel mult 90 de zile în cazul în care nu v-a îndeplinit așteptările.

289 RONComandă acum
 • Transport gratuit pentru toate comenzile
 • politică de returnare în 90 de zile

Vezi reacțiile clienților care au cumpărat serul Fortive

 • Bruno

  Am numai treizeci de ani, dar, din păcate, deja încep să chelesc. E ereditar. La fel a păți și tatăl meu. mai rău e că lucrul ăsta îmi afectează relația. Colegii mei spun că probabil sunt tot mai înțelept, pentru că am tot mai pțin păr pe zi ce trece. Am încercat multe metode naturale cum sunt măștile cu ouă și drojdie, dar, sincer, nu e pentru mine. Apoi, am încercat serul Fortive și părul a început să se îngroașe. Am observat chiar și câteva fire noi de păr. După foarte mult timp, în sfârșit văd și o schimbare în bine! Mulțumesc!

 • Adam

  Sunt alergic la multe și încă de când eram mic trebuia să fiu atent la ce mănânc, la ce pun pe piele sau chiar ce detergent de haine folosesc. Vă dați seama că alegerea produselor cosmetice a fost întotdeauna dificilă pentru mine. Numeroase produse provoacă roșeață, iritații și mâncărimi pe piele. Recent sora mea și-a cumpărat niște produse cosmetice pentru păr de la Halier. Îi place mai ales serul. Mi-a sugerat să le încerc pentru că au ingrediente sigure. A avut dreptate. Mai întâi am cumpărat șamponul Fortive. Totul a fost OK. Nu m-a iritat deloc. Apoi am cumpărat serul pentru regenerarea scalpului. În sfârșit am găsit un produs care să fie bun pentru mine.

 • Mathew

  Cea mai jenantă problemă a mea era chelie din vârful capului. Arăta pur și simplu oribil. În cazul meu banii nu erau o problemă. Aș fi cheltuit oricât să am din nou păr frumos. Sunt tânăr, dar, din cauza testosteronului am început să chelesc. Trebuie să vă spun că la început nu credeam că se poate face ceva în privința asta. Dar serul Fortive a reușit. Sunt foarte mulțumit de rezultate și, cu siguranță, voi cumpăra și folosi încă o cutie de ser.

 • Ian

  Doar câteva cuvinte. Serul Fortive mi-a salvat părul. Pentru mine s-a terminat cu părul subțire, cu mătreața și cu căderea părului!

 • David

  Îmi place să urmăresc tendințele și să încerc tunsori noi. Și folosesc foarte multe produse de styling. Pentru a-mi proteja pielea capului am început să folosesc serul Fortive. Părul meu e acum mai gros și pare foarte îngrijit.

 • Arthur

  Recent am început să lucrez ca stilist într-un salon. Întotdeauna testez eu însumi produsele înainte de a le recomanda clienților mei. Am încercat serul Fortive din simplă curiozitate. Deși nu am probleme majore cu părul, am observat că părul meu e mai gros și mai rezistent. Acum pot să recomand sincer acest produs clienților mei.

Pagina 1/3

Descoperă ingredientele care fac serul atât de eficient

 • Flavonoide

 • Peptide

 • Extractul de năsturel

 • Extract de nasturtium

 • Biotină

 • Ulei de argan

Flavonoide

Previn căderea părului, îi dau volum și îl fac mai flexibil. În plus, protejează părul de radicalii liberi.

Peptide

Sunt benefice pentru piele și stimulează producerea de colagen. De asemenea, hidratează și regenerează părul.

Extractul de năsturel

Acesta conține vitaminele B, A, D, E, K, acid folic, zinc, calciu, potasiu și proteină. Are efecte benefice asupra condiției generale a părului, stimulând creșterea foliculilor.

Extract de nasturtium

Acesta previne căderea părului. Are proprietăți antibacteriene și antifungice. De asemenea calmează iritațiile scalpului.

Biotină

Acesta face părul mai gros și mai des. Dă mai mult volum, îmbunătățește condiția părului subțire și întărește părul fragil. Previne uscarea pielii capul și a părului. Acesta facilitează producerea de keratină.

Ulei de argan

Hrănește părul și îl protejează de factori externi dăunători. Regenerează și adaugă strălucire. De asemenea, previne apariția mătreții.

Vezi toate ingredientele

Serul Fortive

Volum:  

Ser pentru întărirea și accelerarea creșterii părului cu formula Intense Growth Complex™.

Utilizare: aplică serul pe părul umed. Masează cu mișcări circulare. Nu clăti. Utilizează serul de trei ori pe săptămână. Pentru rezultate optime recomandăm utilizarea tuturor produselor din gama Fortive.

Ingrediente: Apă, alcool, butylene glycol, apigenin, biotinoyl tripeptide-1, glicerină, propanediol, PEG 40 hydrogenated castor oil, PPG-26 buteth-26, extract din nasturtium officinale, extract din tropaeolum majus, biotină, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, niacinamide, Ulei din sâmburi de aargania spinosa, acid citric.

Rezultate: Serul Fortive întărește părul și îi stimulează creșterea. Foruma unică Intense Growth Complex™ împiedică subțierea părului și îmbunătățește condiția generală a scalpului. Datorită serului Fortive părul este puternic, sănătos și hrănit. Serul nu încarcă părul. Produsul a fost testat dermatologic.

Informații importante: dacă serul intră în contact direct cu ochii, clătiți cu apă din abundență.

Distribuitor:

Persoană de contact:

Formula inovatoare Intense Growth Complex™ garantează rezultate

Formula inovatoare Intense Growth Complex™ garantează rezultate

Formula inovatoare Intense Growth Complex™ garantează rezultate

 • întărește părul, îi accelerează creșterea și hrănește pielea capului
 • formulă creată de specialiști
 • rezultate dovedite de teste
289 RONComandă acum
 • Transport gratuit pentru toate comenzile
 • politică de returnare în 90 de zile

Întrebări frecvente

Pentru cine este serul Fortive?

Serul Fortive este un produs dedicat bărbaților. Serul întărește părul și îi accelerează creșterea. Formula unică Intense Growth Complex™ previne căderea părului și îmbunătățește condiția scalpului. Cu serul Fortive părul devine puternic, sănătos și hrănit. Produsul nu încarcă părul și a fost testat dermatologic.

Este serul Fortive potrivit pentru toate tipurile de păr?

Serul Fortive este perfect pentru bărbați cu toate tipurile de păr. Acesta regenerează părul uscat, în curs de încărunțire, gras, și predispus la cădere.

Este serul Fortive sigur?

Da, serul Fortive a fost testat dermatologic și nu provoacă iritații ale pielii capului.

Care sunt ingredientele serului Fortive?

Ingredientele serului Fortive: apă, alcool, butylene glycol, apigenin, biotinoyl tripeptide-1, glicerină, propanediol, PEG 40 hydrogenated castor oil, PPG-26 buteth-26, extract de nasturtium officinale, extract de tropaeolum majus, biotină, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, niacinamide, ulei din sâmburi de argania spinosa, acid citric.

Cum se utilizează serul Fortive?

aplică serul pe părul umed. Masează cu mișcări circulare. Nu necesită clătire. Utilizați serul de trei ori pe săptămână. Pentru rezultate optime recomandăm utilizarea tuturor produselor din gama Fortive.

Pentru cât timp ajunge un flacon de ser Fortive?

O cutie de ser Fortive conține 10 fiole care ajung pentru o lună de utilizare. Folosiți fiolele de trei ori pe săptămână.

Serul Fortive este un remediu pentru chelire?

Serul Fortive conține ingrediente special selectate care previn căderea părului și îmbunătățesc condiția scalpului. Produsul nu este un remediu pentru chelire, însă este perfect pentru părul grizonat.

De unde pot să cumpăr serul Fortive?

Serul Fortive poate fi cumpărat din magazinul nostru online www.halier.ro, din anumite saloane și magazine din întreaga țară.

Cum funcționează garanția de returnare în 90 de zile?

Suntem convinși de eficiența produselor noastre. De aceea oferim garanția returnării banilor 100%. Aveți la dispoziție 90 de zile pentru returnarea produsului în cazul în care acesta nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

În cât timp voi primi comanda?

Comenzile sunt procesate în 2 zile lucrătoare. Produsele sunt livrate într-un colet elegant, prin curierat.

Trimiteți comenzi și în afara țării?

Cu siguranță. Nevoile clienților noștri sunt foarte importante pentru noi, de aceea oferim transport gratuit în orice țară. În acest caz, timpul de livrare va varia.

Formula inovatoare Intense Growth Complex™ garantează rezultate

Formula inovatoare Intense Growth Complex™ garantează rezultate

Formula inovatoare Intense Growth Complex™ garantează rezultate

 • întărește părul, îi accelerează creșterea și hrănește pielea capului
 • formulă creată de specialiști
 • rezultate dovedite de teste