Halier

Hairvity- Nutricosmetic inovator

Nutricosmetic inovator

Hairvity este un produs avansat, cu Colagen + Amino-Complex™, o formulă dezvoltată pentru îmbunătățirea condiției părului și a pielii capului. Ingredientele Hairvity fac ca structura firului de păr să fie mai flexibilă, mai rezistentă la rupere. Coada calului și biotina previn apariția vârfurilor despicate, căderea excesivă a părului și stimulează creșterea părului.

Nu contează dacă părul tău e deteriorat din caza schimbărilor hormonale, de utilizarea plăcii de îndreptat, a ondulatorului sau de vopseaua de păr. Ai nevoie doar de două capsule de Hairvity pe zi pentru a te bucura de un păr sănătos de la rădăcină până la vârf!

95 RONComandă acum
 • Transport gratuit pentru toate comenzile
 • politică de returnare în 90 de zile

Clienții noștri au avut încredere în Hairvity - vezi rezultatele!

 • Rezultate vizibileÎnainteDupă

  Victoria, 34

  Hairvity i-a redat viața părului meu! Cea mai mare problemă a mea era căderea părului - când mă pieptănam, șuvițe întregi rămâneau pe perie. Harvity a ajutat la fortificarea foliculilor.

 • Rezultate vizibileÎnainteDupă

  Camille, 28

  Întotdeauna am visat la un păr lung, cu firul gros. Hairvity m-a ajutat să îmbunătățesc starea părului meu, așa că am început să-l las să crească. Și nu trebuie să îi tai vârfurile foarte des. Gata cu vârfurile despicate!

 • Rezultate vizibileÎnainteDupă

  Eva, 31

  Folosesc Hairvity de 2 luni, iar rezultatele se văd. Tocmai am cumpărat încă o sticlă. De data asta pentru mama. :) Vom avea amândouă un păr minunat! Până acum sunt mulțumită. Părul meu strălucește, este ușor de pieptănat și nici nu mai cade atât de mult.

De ce are Hairvity rezultate atât de bune?

Secretul nostru este combinația unică de ingrediente. Cheia părului sănătos este în interior. Hairvity conține ingrediente naturale și sigure cu rezultate dovedite în menținerea părului frumos. Această combinație de vitamine și microelemente esențiale a fost creată doar în acest scop.

Coada calului împiedică apariția mătreții, reduce căderea părului și ii oferă strălucire. Biotina îi oferă volum, făcând firul de păr mai gros și mai rezistent. Sulful prelungește faza de creștere și este responsabil de creșterea sănătoasă a părului. Vitamina B hidratează, stimulează creșterea și reduce căderea părului. Vitamina A previne uscarea pielii capului. Acidul pantoteic stimulează creșterea părului și îngroașă firul de păr.

Poți afla mai multe despre ingrediente în sectiunea
Ingrediente unice

20

ingrediente cu rezultate de fortificare confirmate

1

Nutricosmetic avansat

95 RONComandă acum
 • Transport gratuit pentru toate comenzile
 • politică de returnare în 90 de zile
ingrediente cu rezultate de fortificare confirmate

Încearcă Hairvity - rezultate garantate

Suntem absolut convinși de eficiența produselor noastre. De aceea oferim garanția returnării banilor 100%. Ai 90 de zile la dispoziție pentru a returna produsul dacă ți se pare că nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor tale.

95 RONComandă acum
 • Transport gratuit pentru toate comenzile
 • politică de returnare în 90 de zile
Încearcă Hairvity - rezultate garantate

Citește părerile clienților care au cumpărat Hairvity

 • Patricia

  Fetelor, recomand cu încredere capsulele Hairvity! Am folosit multe suplimente până acum, dar acesta e chiar deosebit. <3 Părul a început să-mi crească mai repede și arată mult mai bine decât înainte.

 • Michelle

  Am cumpărat Hairvity datorită ingredientelor - biotină, vitamine și coada calului. Este ușor de luat și deja văd primele rezultate. Firul de păr este mai gros și nu mai am vârfuri despicate. Părul e întins și mi se pare că se și aranjează mai ușor. :)

 • Juliette

  Părul meu e ondulat și asta îmi punea probleme serioase. De fiecare dată când vremea era umedă, părul meu se făcea mai uscat și se încrețea. Hairvity a schimbat asta surprinzător de repede! Rezultatele chiar se văd. Chiar și coafeza mea a observat.

 • Maddie

  Hairvity este o adevărată descoperire! Părul meu parcă are mai mult volum, nu mai cade așa de mult și nu se mai încurcă după spălare. Numai avantaje - chiar îl recomand.

 • Pauline

  Îmi place să experimentez cu frezele și culorile. Era o vreme când îmi schimbam culoarea părului de câteva ori pe an: blond, roșcat, șaten închis, orice. Din păcate, asta mi-a afectat serios părul. Iar Hairvity m-a salvat de o tunsoare drastică. Vârfurile sunt sănătoase, chiar și după vopsire.

 • Joanne

  Îmi cădea foarte mult păr. Vârfuri despicate, uscate. Nimic nu m-a ajutat - nici balsamuri, nici măști. Dimpotrivă, când le foloseam făceam mătreață. Hairvity era soluția de care aveam nevoie! :D Acum mă pot lăuda cu părul meu, în loc să fie complexată de el. Mulțumesc!

 • Gabrielle

  Schimbările hormonale mi-au afectat rău părul. Primele câteva luni după ce am născut îmi cădea părul foarte tare și nu mai știam ce să fac. O prietenă mi-a recomandat Hairvity așa că l-am cumpărat, să-l încerc. Acum sunt client fidel. Fără regrete. Firele de păr sunt mai groase acum și am văzut chiar și câteva fire noi! :)

Pagina 1/3

Descoperă ingredientele din suplimentul alimentar Hairvity

 • Extract de coada calului

 • Sulf

 • Acid pantothenic

 • Vitaminele B

 • Biotină

 • Vitamina C

 • Vitamina A

Extract de coada calului

Coada calului este o sursă foarte bună de dioxid de siliciu, potasiu, magneziu, cvercetol și vitamina C, toate ușor asimilabile.

Ajută la menținerea sănătății părului, previne căderea părului și îi îmbunătățește elasticitatea.

Sulf

Sulful este necesar pentru menținerea nivelului corespunzător de colagen și keratină, care sunt responsabile de faza de creșterea sănătoasă a părului. De asemenea, sulful prelungește această fază.

Acid pantothenic

Acesta joacă un rol important în procesul de multiplicare a celulelor foliculilor de păr. De aceea este esențial pentru creșterea sănătoasă a părului. Datorită acidului pantothenic, părul crește mai repede, iar firul devine mai gros.

Vitaminele B

Vitamina B2 previne căderea părului

Vitamina b3 pătrunde în structura firului de păr și menține nivelul corespunzător de hidratare. De asemenea, stimulează creșterea părului.

Și Vitamina B6 stimulează creșterea părului.

Biotină

Conferă părului volum, previne apariția prematură a firelor albe și îmbunătățeste condiția părului subțire și fragil. În plus, biotina menține părul hidratat și contribuie la producerea de keratină, făcând firul de păr mai gros și mai rezistent.

Vitamina C

Vitamina C ajută la sintetizarea colagenului și ajută la îngrijirea scalpului la nivel celular.

Vitamina A

Vitamina A este un anti-oxidant care împiedică uscarea scalpului.

Vezi toate ingredientele

Volum: 60 de capsule, 43,08 g fiecare 

Păr perfect hrănit cu formula Collagen + Amino-Complex™

Utilizare: Doza zilnică recomandată: 2 capsule după masă

Ingrediente: methylosulfonylomethane; gelatină de vită; colagen; L-Cysteine; iron gluconate (II); agent de umplere: maltodextrine; L-ascorbic acid; agent anti-aglomerant: săruri de mangneziu din acizi grași; agent de umplere: celuloză microcristalină; extract de coada calului (Equisetum arvense L.) DER 8-10:1 silicic acid: 19%; L-Leucine; L-Valine; agent anti-aglomerant: silicon dioxide; L-Lizyne; acid nicotinic; acid pantotenic; L-Methionine, retinyl acetate; cyananocobalamin; pigment: titanium dioxide; cholecalciferol; pyridoxine hydrochloride; thiamine hydrochloride; riboflavin; acid folic; pigment: brilliant black; D-Biotin; pigment: patent blue; pigment: azorubine. Azorubine poate da hiperactivitate la copii.

Rezultate: Hairvity este un produs dezvoltat pentru îmbunătățirea condiției părului și scalpului. Ingredientele Hairvity întăresc structura părului și îl fac mai rezistent la rupere. Coada calului și biotina previne apariția vârfurilor despicate și stimulează creșterea părului.

Informații importante: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o alimentație echilibrată. Se recomandă un stil de viață sănătos și o alimentație sănătoasă. Nu este recomandat femeilor însărcinate, celor care alăptează sau copiilor sub 12 ani. Nu utilizați dacă aveți o sensibilitate față de oricare din ingredientele suplimentului.

Distribuitor:

Persoană de contact:

Formula inovatoare Collagen + Amino Complex™ care garantează rezultate vizibile

Formula inovatoare Collagen + Amino Complex™ care garantează rezultate vizibile

Formula inovatoare Collagen + Amino Complex™ care garantează rezultate vizibile

 • păr mai strălucitor, mai lung și mai gros
 • îngrijește pielea capului
 • rezultate confirmate de teste
95 RONComandă acum
 • Transport gratuit pentru toate comenzile
 • politică de returnare în 90 de zile

Întrebări frecvente

Ce este Hairvity?

Hairvity este un produs avansat a cărui formulă ajută la menținerea sănătății scalpului și părului. Ingredientele acestei formule (coada calului și biotina) fac părul mai flexibil și mai rezistent, mai puțin predispus la rupere și vârfuri despicate.

Oricine poate să folosească Hairvity?

Hairvity este un produs sigur care poate fi utilizat atât de bărbați cât și de femei. Dacă este nevoie, puteți consulta medicul în legătură cu acest tratament. Însă, dacă sunteți însărcinată sau alăptați, nu recomandăm utilizarea produsului.

Cât timp ar trebui să folosesc Hairvity?

Hairvity începe să îmbunătățească starea părului imediat după începerea tratamentului. Pentru rezultate optime, Hirvity ar trebui luat cel puțin 3 luni. După această perioadă, părul tău va beneficia de toate substanțele nutritive din produs.

Care sunt ingredientele Hairvity?

Ingredientele Hairvity sunt: metilosulfonilometan; gelatină de vită; colagen; L-Cysteine; gluconat feros (II); agent de umplere: maltodextrina; L-ascorbic acid; agent antiaglomerant: săruri de mangneziu ale acizilor grași; agent de umplere: celuloză microcristalină; extract de coada calului (Equisetum arvense L.) DER 8-10:1 silicic acid: 19%; L-Leucine; L-Valine; agent antiaglomerant: silicon dioxide; L-Lizyne; acid nicotinic; pantothenic acid; L-Methionine, retinyl acetate; cyananocobalamin; pigment: dioxid de titaniu dioxide; cholecalciferol; piridoxină hydrochloride; thiamine hydrochloride; riboflavin; acid folic; pigment: negru briliant; D-Biotin; pigment: albastru patent.

Cum se folosește Hairvity?

Hairvity vine sub formă de capsule. Se iau câte două capsule după masă.

Hairvity are efect doar asupra părului?

Nu, Hairvity este un produs avansat care menține sănătatea părului și a pielii.

Pentru cât timp ajunge o sticlă de Hairvity?

O sticlă de Hairvity conține 60 de capsule și este suficient pentru 1 lună de utilizare.

Hairvity este un remediu pentru chelire?

Nu, Hairvity nu este un remediu pentru chelire. Ingredientele sale fac părul mai elastic, previne ruperea acestuia, apariția vârfurilor despicate și căderea părului (coada calului) și stimulează creșterea părului (biotină).

De unde pot cumpăra Hairvity?

Hairvity poate fi cumpărat din magazinul nostru online www.halier.ro, în anumite saloane și magazine din întreaga țară.

Cum funcționează garanția de retur în 90 de zile?

Suntem absolut convinși de eficiența produselor noastre. De aceea vă oferim garanția returnării banilor 100%. Aveți la dispoziție 90 de zile în care puteți să returnați produsul în cazul în care acesta nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

În cât timp voi primi comanda?

Comenzile sunt procesate în 2 zile lucrătoare. Produsele sunt livrate într-un colet elegant, prin curierat.

Trimiteți comenzi și în străinătate?

Desigur. Nevoile clienților noștri sunt foarte importante pentru noi, de aceea oferim transport gratuit în țara de destinație aleasă de tine. Timpul de livrare va varia.

Formula inovatoare Collagen + Amino Complex™ care garantează rezultate vizibile

Formula inovatoare Collagen + Amino Complex™ care garantează rezultate vizibile

Formula inovatoare Collagen + Amino Complex™ care garantează rezultate vizibile

 • păr mai strălucitor, mai lung și mai gros
 • îngrijește pielea capului
 • rezultate confirmate de teste