Halier ● Mężczyzna ● Fortive ● Naturalne Kosmetyki

Nutricosmetic inovator

Nutricosmetic inovator

Ingredientele încep să repare și să hrănească părul chiar din prima zi. De la rădăcină până la vârf. Formula unică Nutri-Amino Complex™ face ca părul să fie mai rezistent, să crească mai repede și să cadă mai puțin. De asemenea, Hairvity susține sănătatea scalpului, una dintre condițiile pentru un păr sănătos.

Nu contează care sunt motivele pentru starea proastă a părului tău. Ai nevoie doar de 2 capsule de Hairvity pe zi pentru a te bucura de un păr cu aspect sănătos! Ia aceste capsule timp de minim trei luni, iar rezultatele te vor surprinde!

Rezultatele au fost confirmate de bărbați din întreaga lume. Părul clienților devine mai sănătos, cu firul mai gros, și mai ușor de aranjat. De asemenea, produsul reduce căderea părului.

95 RONComandă acum
 • Transport gratuit pentru toate comenzile
 • politică de returnare în 90 de zile

Pozele trimise de clienții noștri sunt dovada că Hairvity funcționează

 • Rezultate vizibileÎnainteDupă

  Peter, 35

  Soția mea mi-a cumpărat Hairvity Men când și-a comandat pentru ea Hairvity Women. Am observat o diferență uriașă în aspectul părului meu. Firul e mai gros, crește mai repede și este ușor de aranjat. Cu siguranță reomand acest produs tutror bărbaților care nu vor să chelească. :)

 • Rezultate vizibileÎnainteDupă

  Mike, 27

  Înainte să încerc Hairvity Men problema mea era că mă mânca pielea capului și îmi cădea mult păr. De când am început să folosesc acest nutricosmetic, problemele astea au dispărut. Chiar am observat și câteva mici fire noi. Grozav!

 • Rezultate vizibileÎnainteDupă

  Paul, 23

  Luam Hairvity Men de trei luni. Încă nu m-am tuns de când am început să iau aceste capsule. Îmi doream să văd rezultate reale. Părul meu a crescut, arată mai sănătos și nu mai cade atât de mult. Îmi place părul mai lung. Cred că am s- îl port așa o vreme.

De ce are Hairvity rezultate atât de bune?

Secretul nostru este combinația unică de ingrediente. Cheia pentru un păr sănătos se află în interior. Hairvity folosește ingrediente sigure și naturale, cu rezultate dovedite în menținerea părului frumos în mod natural. Această combinație de vitamine și microelemente esențiale a fost creată doar în acest scop. Un tratament de 3 luni este de-ajuns pentru a avea un păr sănătos, strălucitor, cu un fir gros.

Extractul de fruct de saw palmetto ajută bărbații să aibă un păr sănătos, fără mătreață. Extractul de rădăcină de ashwagadha are o influență benefică asupra scalpului. Biotina îi oferă părului volum, încetinește apariția firelor albe și îmbunătățește condiția generală a părului. Sulful este necesar pentru menținerea unui nivel sănătos de colagen și keratină. Vitamina E accelerează creșterea părului. Zincul îmbunătățește structura și condiția generală a părului. Cuprul întărește firul de păr, lăsându-l rezistent și elastic.

Poți citi mai multe despre ingrediente în secțiunea
Ingrediente unice

13

ingrediente cu rezultate confirmate în întărirea firului de păr

1

Supliment alimentar avansat

95 RONComandă acum
 • Transport gratuit pentru toate comenzile
 • politică de returnare în 90 de zile
ingrediente cu rezultate confirmate în întărirea firului de păr

Suntem convinși de eficiența produselor Halier. Cumperi fără niciun risc.

Încearcă Hairvity fără niciun risc, cu garanția returnării banilor. Suntem convinși de eficiența produselor noastre. De aceea, ai la dispoziție 90 de zile pentru a returna produsul dacă crezi că acesta nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor tale. Îți vom returna banii în totalitate.

95 RONComandă acum
 • Transport gratuit pentru toate comenzile
 • politică de returnare în 90 de zile
Încearcă Hairvity - rezultate garantate

Citește reacțiile clienților care au cumpărat Hairvity

 • Hubert

  Soția mi-a cumpărat Hairvity Men când și-a cumpărat ei Hairvity pentru femei. Părul nostru s-a schimbat atât de mult! Diferența este uriașă. Nu ne mai cade părul și chiar crește mai repede. Îl recomandăm cu căldură!

 • Christian

  Înainte să folosesc Hairvity Men îmi cădea foarte mult păr. Era peste tot - în chiuvetă, în duș, chiar și pe jos în bucătărie! Hairvity a fortificat foliculii, iar problema a dispărut.

 • Eric

  Lucrez într-un salon și știu despre suplimentele cu biotină și colagen. Mulți clienți îmi cer sfatul și părerea. Acum bărbații sunt conștienți că nu doar femeile ar trebui să-și îngrijească părul. Am încercat chiar eu Hairvity Men. Cred că este cel mai bun nutricosmetic de pe piață. Are un amestec extraordinar de vitamine și minerale care nu poate fi asigurat prin alimentație.

 • Zac

  Mi se pare că problemele mele cu căderea părului au apărut brusc. În plus, părul mi se rărea în vârful capului. Mi-era teamă să nu chelesc! Căutam un produs miraculos care să mă ajute. Vânzătoarea mi-a sugerat Hairvity Men. Mi-a spus că ea folosește Hairvity pentru femei. Așa că am cumpărat Hairvity Men. Îl iau acum și chiar văd diferența. Mi-a salvat părul!

 • Patrick

  Hairvity Men a făcut minuni pentru părul meu. Pielea capului era uscată și aveam multă mătreață. Acum văd rezultatele capsulelor. Părul meu arată sănătos, firul de păr e mai gros, și nici vorbă de mâncărime a pielii capului.

 • Adrian

  Îl iau de 3 luni. Am văzut deja primele fire noi de păr, așa că Hairvity Men chiar funcționează!

 • Norbert

  Până acum părul meu era groaznic. Mă rădeam în cap pentru ca nimeni să nu vadă că am început să chelesc. Părul a fost întotdeauna cel mai mare complex al meu. Mă supărau toate glumele pe care le făceau prietenii mei pe tema asta. Prietena mea știa asta și mi-a cumpărat un pachet de Hairvity Men pentru 3 luni. Părul meu a început să crească mai repede. Pentru prima dată în ani de zile m-am hotarât să-l las să crească din nou. Sunt surprins și fericit! Abia aștept să il pot aranja iar.

Pagina 1/3

Descoperă ingredientele din suplimentul alimentar Hairvity

 • Extract de saw palmetto

 • Sulf

 • Extract din rădăcină de ashwagandha

 • Vitamina E

 • Biotina

 • Zinc

 • Cupru

Extract de saw palmetto

Ajută la stimularea creșterii părului la bărbați și previne subțierea De asemenea, face firul de păr mai gros și reduce căderea părului.

Sulf

Sulful este necesar pentru menținerea unui nivel sănătos de keratină și colagen care sunt responsabile de faza de creștere a părului. De asemenea, sulful prelungește această fază.

Extract din rădăcină de ashwagandha

Are efecte benefice asupra scalpului.

Vitamina E

Stimulează creșterea părului, este benefic pentru piele, microcirculație și are rol de antioxidant.

Biotina

Aceasta dă volum părului, previne albirea prematură și îmbunătățește condiția părului subțire și predispus la rupere. De asemenea, biotina menține nivelul de hidratare și ajută la producerea de keratină. Face firul de păr mai gros și mai rezistent.

Zinc

Sprijină sănătatea structurii firului de păr și este cunoscut pentru proprietățile sale antifungice și antibacteriene.

Cupru

Întărește părul, făcându-l flexibil și rezistent. De asemenea, acesta determină culoarea părului.

Vezi toate ingredientele

Hairvity

Volum: 60 de capsule, 0,718g fiecare 

păr sănătos din interior cu formula nutri-amino complex™

Utilizare: 2 capsule după masă

Ingrediente: L-Cysteine hydrochloride monohydrate; gelatină de vită; extract din fruct de saw palmetto(Serenoarepens) DER 4: 1; colagen hidrolizat din pește; extract din rădăcină de ashwagandha (Withaniasomnifera) DER 4: 1; L-methionine; zinc gluconate; mixed tocopherols (vitamina E); L-leucine; acid hialuronic 90%; agent de îngroșare: maltodextrină; methylsulfonylmethane / MSM/, agenți anti-aglomeranți: săruri de magneziu din acizi grași, silicon dioxide; pigment: titanium dioxide; copper gluconate (II); sodium selenite (VI) ; D-biotină.

Rezultate: Hairvity Men este un produs avansat dedicat îmbunătățirii condiției scalpului și părului. Ingredientele din capsulele Hairvity (Ashwagandha, biotină și saw palmetto) sunt foarte benefice pentru piele, ajută la creșterea părului și la formarea de foliculi.

Informații importante: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o alimentație echilibrată. Se recomandă un sil de viață sănătos și o alimentație sănătoasă. Nu utilizați în cazul în care sunteți alergic la oricare din ingredientele suplimentului. Nu se recomandă utilizarea pentru femeile însărcinate, care alăptează sau pentru persoane sub 18 ani.

Distribuitor:

Persoană de contact:

Formula inovatoare Nutri-Amino Complex™ garantează eficiența

Formula inovatoare Nutri-Amino Complex™ garantează eficiența

Formula inovatoare Nutri-Amino Complex™ garantează eficiența

 • păr mai gros și mai puternic în câteva săptămâni
 • puterea vitaminelor
 • rezultate confirmate în teste
95 RONComandă acum
 • Transport gratuit pentru toate comenzile
 • politică de returnare în 90 de zile

Întrebări frecvente

Ce este Hairvity Men?

Hairvity Men este un produs complex pentru bărbați, care susține sănătatea părului și a scalpului. Formula a fost îmbogățită cu aminoacizi esențiali incluși în formula NUTRI-AMINO COMPLEX™. Ingredientele capsulelor (ashwagandha, biotină și saw palmetto) îmbunătățesc condiția pielii, sprijină creșterea sănătoasă a părului și ajută la formarea de foliculi.

Poate oricine să folosească Hairvity Men?

Hairvity Men este un produs sigur. Dacă dorești, te poți consulta cu medicul tău înainte de a lua acest supliment.

Cât timp ar trebui să iau Hairvity Men?

Hairvity Men începe să îmbunătățească condiția părului chiar din prima zi. Pentru rezultate optime, folosiți-l timp de minim 3 luni. După acest interval, Hairvity va face minuni pentru părul tău și vei simți diferența.

Care sunt ingredientele Hairvity Men?

Ingredientelef Hairvity Men sunt: L-cysteine ​​hydrochloride monohydrate; gelatină de vită; extract de fruct de saw palmetto (Serenoarepens) DER 4: 1; colagen hidrolizat din pește; extract din rădăcină de ashwagandha (Withaniasomnifera) DER 4: 1; L-methionine; zinc gluconate; mixed tocopherols (vitamina E); L-leucine; acid hialuronic 90%; agent de umplere: maltodextrin; methylsulfonylmethane /MSM/, agenți antiaglomeranți: săruri de magneziu din acizi grași, silicon dioxide; pigment: titanium dioxide; copper gluconate (II); sodium selenate (VI); D-biotin.

Hairvity Men are efect doar asupra părului?

Nu, Hairvity Men este un produs avansat care menține sănătatea părului și a scalpului. De asemenea, e posibil să observați o îmbunătățire a condiției bărbii.

Pentru cât timp ajunge o cutie de Hairvity Men?

O cutie de Hairvity Men conține 60 de capsule și ajunge pentru o lună de utilizare.

Hairvity Men este un remediu pentru chelire?

Nu, Hairvity Men nu este un remediu pentru chelire. Ingredientele din capsule (Ashwagandha, biotină, și saw palmetto) mențin scalpul sănătos, stimulează creșterea părului și ajută la formarea de foliculi.

De unde pot să cumpăr Hairvity Men?

Hairvity Men poate fi cumpărat din magazinul nostru online www.halier.ro, din anumite saloane și magazine din întreaga țară.

Cum funcționează garanția de returnare în 90 de zile?

Suntem convinși de eficiența produselor noastre. De aceea oferim garanția returnării banilor 100%. Ai la dispoziție 90 de zile pentru a returna produsul în cazul în care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor tale.

În cât timp voi primi comanda?

Comenzile sunt procesate în 2 zile lucrătoare. Produsele sunt livrate într-un colet elegant, prin curierat.

Trimiteți comenzi și în străinătate?

Sigur că da. Nevoile clienților noastre sunt foarte importante pentru noi, de aceea oferim transport gratuit pentru orice țară. timpul de livrare variaza însă.

Formula inovatoare Nutri-Amino Complex™ garantează eficiența

Formula inovatoare Nutri-Amino Complex™ garantează eficiența

Formula inovatoare Nutri-Amino Complex™ garantează eficiența

 • păr mai gros și mai puternic în câteva săptămâni
 • puterea vitaminelor
 • rezultate confirmate în teste