Halier ● Mężczyzna ● Fortive ● Naturalne Kosmetyki

O alimentație necorespunzătoare și vopsirea sau îndreptarea excesivă a părului ar putea usca părul și i-ar putea înrăutăți starea generală. Structura firului de păr poate fi deteriorată și de expunerea excesivă la razele UV.

Părul crește mai încet și este mai predispus la cădere. Asta face ca bărbații să nu poată alege orice tunsoare vor.

Părul subțire și deteriorat are nevoie de o îngrijire complexă, profesională. Colecția Fortive reconstruiește și întărește din interior structura firului de păr. Pentru cele mai bune rezultate recomandăm utilizarea șamponului, a balsamului, și a serului.

Colecția inovatoare Fortive este o combinație unică din cele mai eficiente ingrediente

Colecția inovatoare Fortive este o combinație unică din cele mai eficiente ingrediente

Produsele din colecția Fortive sunt bogate în nutrienți cum sunt biotina, keratina și diferite uleiuri și extracte din plante. Ingredientele hidratează și întăresc firul de păr, făcându-l mai gros și mai rezistent. Uleiul de argan și uleiul de migdale întăresc părul și regenerează scalpul, prevenind căderea părului. Ingredientele ca vitamina B3 și biotina stimulează creșterea părului și reduc căderea lui.

Fiecare produs din colecție conține ingrediente unice, consolidează rezultatele obținute de celelalte produse și face ca efectul final să fie impresionant. Pentru rezultate optime recomandăm utilizarea șamponului, a balsamului și a serului.

Colecția Fortive va insufla o nouă viață părului tău