Halier

Utilizarea frecventă a uscătorului de păr, a plăcii pentru îndreptarea părului, vopseaua de păr și chiar expunerea excesivă la razele UV pot deteriora structura firului de păr.

Părul subțire își pierde strălucirea și devine predispus la apariția vârfurilor despicate și la căderea părului. Aceste probleme fac și mai dificilă aranjarea părului.

Părul deteriorat și lipsit de viață are nevoie de o îngrijire profesională, complexă. Colecția Halier Fortesse oferă o regenerare intensă și întărește părul din interior. Utilizarea șamponului, a balsamului, și a serului garantează cele mai bune rezultate.

Colecția Fortesse este o combinație unică din cele mai eficiente ingrediente

Colecția Fortesse este o combinație unică din cele mai eficiente ingrediente

Produsele din colecția Fortesse oferă o îngrijire complexă părului predispus la cădere. Formulele special dezvoltate ale șamponului, balsamului și serului fac din părul tău un păr strălucitor, plin de viață și care crește foarte repede.

Produsele previn apariția vârfurilor despicate. Ingredientele pătrund în structura firului de păr și îl regenerează de la rădăcină până la vârf.

Produsele noastre nu provoacă alergii sau iritații ale scalpului și fac părul foarte ușor de pieptănat. Pentru rezultate optime se recomandă utilizarea atât a șamponului, a balsamului, cât și a serului simultan. Produsele au fost testate dermatologic.

Obține un păr sănătos cu colecția Fortesse