Halier ● Mężczyzna ● Fortive ● Naturalne Kosmetyki

Balsam inovator

Balsamul Fortive asigură o îngrijire complexă. Formula inovatoare Hair Fortifying Complex™ stimulează creșterea firelor noi de păr, previne căderea părului, hidratează și adaugă strălucire. CU balsamul Fortive părul nu se electrizează, e hrănit și ușor de aranjat.

Balsamul îngrijește pielea capului și nu încarcă părul. De aceea îl poți aplica direct pe pielea capului. Produsul a fost testat dermatologic. Cele mai bune rezultate se obțin folosind atât șamponul, cât și balsamul Fortive.

110 RONComandă acum
 • Transport gratuit pentru toate comenzile
 • politică de returnare în 90 de zile
15

ingrediente naturale care garantează un păr mai puternic

1

balsam avansat

110 RONComandă acum
 • Transport gratuit pentru toate comenzile
 • politică de returnare în 90 de zile

De ce are balsamul Fortive rezultate atât de bune?

Balsamul este bogat în vitamine și minerale. Formula conține ingrediente esențiale care garantează rezultate la utilizare externă.

Vitamina B3 hidratează părul și îi stimulează creșterea. Keratina face părul mai moale și mai ușor de pieptănat. Glicerina regenerează și hrănește pielea capului. Biotina este un stimulent eficient pentru creșterea părului. Acesta trimite particule de sulf către foliculi, ceea ce face părul mai rezistent și mai flexibil. De asemenea, biotina reglează metabolismul scalpului.

Poți citi mai multe despre ingrediente în secțiunea
Ingrediente unice

Suntem convinși de eficiența produselor Halier

Balsamul Fortive cu garanția returnării banilor. Suntem convinși de eficiența produselor noastre. De aceea, ai la dspoziție 90 de zile pentru a returna produsul daca acesta nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor tale. Îți vom returna banii integral.

110 RONComandă acum
 • Transport gratuit pentru toate comenzile
 • politică de returnare în 90 de zile

Citește reacțiile clienților care au utilizat balsamul Fortive

 • Mark

  Nu obișnuiam să folosesc balsam...până acum. Părul meu e foarte scurt și mă gândeam că balsamul îl va încărca. Balsamul Fortive are o formulă foarte ușoară, și se poate folosi și pe păr ȘI pe pielea capului. E ceva complet nou pentru mine.

 • Lucas

  Mă gandeam că doar fetele folosesc balsam. Când au apărut pe piață produsele Fortive, mi-am dat seama că au ingrediente potrivite pentru bărbați. De curiozitate am cumpărat unul. Acum părul meu lucește în sfârșit.

 • Arthur

  După ce am început să folosesc acest balsam, părul a început să-mi crească mai repede. Acum mă duc la tuns o dată la două săptămâni. Și îmi place că părul meu nu mai este gras.

 • Phil

  Balsamul Fortive are o textură și o formulă foarte bună, iar rezultatele sunt uimitoare. Se aplică foarte ușor. Balsamul are un miros delicat și, ce e mai important, nu îmi încarcă părul.

 • Mario

  Vara, părul meu se usca foarte tare. Soția mea mi-a cumpărat acest balsam special pentru bărbați. După o săptămână de utilizare am constatat că părul meu era hidratat și hrănit.

 • Jacob

  O prietenă de-a mea care lucrează într-un salon, mi-a recomandat Fortive. Am cumpărat o sticlă să-l încerc. La început mi s-a părut ciudat să folosesc balsam. Acum nu mai am dubii. Părul meu crește mai repede, miroase bine și este ușor de aranjat - dau cu mâna prin păr și aranjatul este gata.

 • Oscar

  Întotdeauna am avut păr subțire. Am început să folosesc balsamul Fortive acum o lună. Am observat că firul de păr s-a îngroșat și nici nu îmi mai cade părul.

Pagina 1/3

Descoperă ingredientele balsamului Fortive

 • Ulei de migdale dulci

 • Keratină hidrolizată

 • Niacinamida (vitamina B3)

 • Biotina

Ulei de migdale dulci

Uleiul de migdale este ideal pentru pielea aspră și părul uscat și fragil. La fel ca și alte uleiuri de plante, este apreciat pentru proprietățile sale hrănitoare. Uleiul de migdale are atât de multe beneficii și este ușor de asimilat. Conține ingrediente prețioase: săruri minerale, proteine, magneziu, și vitaminele A, E, D, și B.

Keratină hidrolizată

Aceasta conține amino-acizi, oligopeptide și proteine care intră în structura părului și a unghiilor. Când este utilizată în produse de îngrijire a părului adaugă strălucire și menține hidratarea. Particulele de keratină hidrolizată pătrund în structura firului de păr și îl regenerează din interior. Părul devine mai flexibil și are mai mult volum. Keratina creează coloizi pe suprafața firului de păr. Aceștia protejează părul de factori dăunători cum sunt vopseaua de păr și substanțele pentru permanent.

Niacinamida (vitamina B3)

Forma activă a vitaminei B3. Aceasta pătrunde în structura firului de păr și asigură atât de necesara hidratare. De asemenea, ajută la menținerea irigării cu sânge a scalpului, la reducerea căderii excesive a părului și la stimularea creșterii lui.

Biotina

Aceasta dă volum părului, previne albirea prematură și îmbunătățește condiția părului subțire și predispus la rupere. De asemenea, biotina menține nivelul de hidratare și ajută la producerea de keratină. Face firul de păr mai gros și mai rezistent.

Vezi toate ingredientele

Balsam Fortive

Volum:  

Balsam pentru prevenirea căderii părului și stimularea creșterii lui, cu formula Hair Fortifying Complex™.

Utilizare: aplică balsamul pe părul umed și întinde-l de la rădăcină spre vârfuri. Lasă-l să acționeze timp de câteva minute. Clătește bine. Următorul pas în îngrijirea părului este serul Fortive.

Ingrediente: Apă, cetyl alcohol, stearyl alcohol, PPG-3 Benzyl ether ethylhexanoate, laurdimonium hydroxypropyl hydrolyzed keratin, stearamidopropyl dimethylamine, butylene glycol, glicerină, PEG-60 almond glycerides, polyquaterium-70, biotină, panthenol, niacinamide, behentrimonium methosulfate, ulei de prunus amygdalus dulcis, dipropylene glycol, alantoină, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, Acid lactic, parfum.

Rezultate: Formula inovatoare a balsamului Fortive previne căderea părului. De asemenea, este perfect pentru părul grizonat. Ingredientele balsamului hidratează și adaugă strălucire în mod natural. Formula Hair Fortifying Complex™ face părul mai ușor de pieptănat și îl ajută să nu se electrizeze. Balsamul nu încarcă părul. Produsul a fost testat dermatologic.

Informații importante: dacă balsamul intră în contact direct cu ochii, clătiți cu apă din abundență.

Distribuitor:

Persoană de contact:

Formula inovatoare Hair Fortifying Complex™ garantează eficiența

Formula inovatoare Hair Fortifying Complex™ garantează eficiența

Formula inovatoare Hair Fortifying Complex™ garantează eficiența

 • stimulează creșterea de noi fire de păr și previne căderea părului
 • face părul mai ușor de pieptănat și nu îl încarcă
 • rezultate confirmate de reacțiile pozitive ale bărbaților din întreaga lume
110 RONComandă acum
 • Transport gratuit pentru toate comenzile
 • politică de returnare în 90 de zile

Întrebări frecvente

Pentru cine este balsamul Fortive?

Balsamul Fortive este un produs dedicat bărbaților. Compoziția sa inovatoare previne căderea părului. De asemenea este perfect pentru părul cărunt. Ingredientele balsamului hidratează și adaugă strălucire naturală. Formula Hair Fortifying Complex™ face părul ușor de pieptănat și îl ajută să nu se electrizeze. Balsamul nu încarcă părul. Produsul a fost testat dermatologic.

Balsamul Fortive este potrivit pentru toate tipurile de păr?

Balsamul Fortive poate fi folosit de bărbați cu orice tip de păr. Produsul regenerează părul uscat, deteriorat, încărunțit, gras și predispus la cădere.

Este balsamul Fortive sigur?

Da, balsamul Fortive a fost testat dermatologic și nu provoacă iritații ale scalpului.

Care sunt ingredientele balsamului Fortive?

Ingredientele balsamului Fortive: apa, cetyl alcohol, stearyl alcohol, PPG-3 benzyl ether ethylhexanoate, laurdimonium hydroxypropyl hydrolyzed keratin, stearamidopropyl dimethylamine, butylene glycol, glicerină, PEG-60 almond glycerides, polyquaterium-70, biotină, pantenol, niacinamide, behentrimonium methosulfate, ulei de prunus amygdalus dulcis, dipropylene glycol, alantoină, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, acid lactic, parfum.

Cum se utilizează balsamul Fortive?

Aplică balsamul pe părul umed și întinde-l de la rădăcină spre vârfuri. Lasă-l să acționeze câteva minute. Clătește cu apă din abundență. Următorul pas în îngrijirea părului este utilizarea serului Fortive.

Pentru cât timp ajunge o sticlă de balsam Fortive?

O sticlă de balsam Fortive ajunge pentru 2 luni de utilizare (cu o rată optimă de utilizare de 3-4 ori pe săptămână).

Balsamul Fortive este un remediu pentru chelire?

Balsamul Fortive conține ingrediente special selectate care previn căderea părului și îi stimulează creșterea. Produsul nu este un remediu pentru chelire, dar este perfect pentru părul grizonat.

De unde pot să cumpăr balsamul Fortive?

Balsamul Fortive poate fi cumpărat din magazinul nostru online, www.halier.ro, din anumite saloane și magazine din întreaga țară.

Cum funcționează garanția de returnare în 90 de zile?

Suntem convinși de eficiența produselor noastre. De aceea oferim garanția returnării banilor 100%. În cazul în care produsul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor tale, îl poți returna.

În cât timp voi primi comanda?

Comenzile sunt procesate în 2 zile lucrătoare. Produsele sunt livrate într-un colet elegant, prin curierat.

Trimiteți comenzi și în străinătate?

Cu siguranță. Nevoile clienților noștri sunt foarte importante pentru noi, de aceea oferim transport gratuit în orice țară de destinație. Timpul de livrare va varia.

Formula inovatoare Hair Fortifying Complex™ garantează eficiența

Formula inovatoare Hair Fortifying Complex™ garantează eficiența

Formula inovatoare Hair Fortifying Complex™ garantează eficiența

 • stimulează creșterea de noi fire de păr și previne căderea părului
 • face părul mai ușor de pieptănat și nu îl încarcă
 • rezultate confirmate de reacțiile pozitive ale bărbaților din întreaga lume