Halier

Abordarea noastră

Desfășurăm cercetări în mod continuu, urmărim cele mai recente descoperiri științifice și folosim tehnologii moderne

Misiunea noastră este Growth Perfection . Ne concentrăm în mod constant asupra dezvoltării abilităților noastre și creșterii continue a competențelor noastre. Aceasta înseamnă că încrederea în brandul Halier crește zilnic

Suntem în căutarea celei mai eficiente combinații de ingrediente și selectăm cantitățile acestora astfel încât să obținem efectul optim.

Toate acestea pentru a asigura chiar și celor mai exigenți clienți îngrijirea complexă a părului și a scalpului atât din interior cât și în exterior.

Descoperă produsele Halier

Ce ne deosebește

Părul frumos și sănătos este pasiunea noastră. Știm că părul este un atribut foarte important. De aceea dorim să îi ajutăm pe clienții noștri să aibă părul mult dorit, pentru ca aceștia să se simtă frumoși, siguri pe sine și plini de viață. Avem grijă ca ingredientele pe care le folosim să fie de cea mai înaltă calitate, supraveghem foarte atent procesul de producție, urmărim și suntem cu un pas înaintea tuturor trendurilor de aranjare a părului.

Gama brandului este formată din produse selectate cu foarte mare atenție, de mare eficiență și inovatoare. Halier a luat naștere pentru persoanele care apreciază calitatea cea mai înaltă și sunt în căutare de cele mai bune soluții. Mai multe informații despre produsul nostru vei găsi în film.

image

Valorile noastre

Inovație

Folosim tot ceea ce este mai eficient din bogățiile naturii. Monitorizăm descoperirile științifice și realizăm propriile cercetări, pentru a descoperi combinațiile unice. Creăm noi trenduri de styling. Acționăm rapid și prompt, pentru a îmbunătăți rapid produsele noastre astfel încât să îndeplinească așteptările clienților.

Încredere

Selecționăm cu grijă ingredientele, testând siguranța acestora pentru a ne asigura că nu există efecte secundare. Supraveghem până la cele mai mici detalii întregul proces de producție și distribuție, de aceea avem siguranța că produsele vor îndeplini așteptările clienților noștri. Datorită acestui fapt, Halier a dobândit încrederea oamenilor din întreaga lume.

Complexitate

Problemele cu părul au o mulțime de surse și de obicei nu există soluții simple pentru rezolvarea acestora. Punem accent pe o abordare complexă, prin propunerea unor game întregi de produse care îngrijesc părul atât în interior cât și în exterior. Nu fecem economie de ingrediente nutritive și oferim una dintre cele mai bogate compoziții de pe piață, pentru ca părul să primească tot ceea de ce are nevoie.

Produsele Halier sunt recomandate de către stiliști celebri și specialiști de renume.

De aproape 30 de ani sunt proprietar al unui salon de frizerie și coafură. La mine vin să își îngrijească părul diferite femei, printre acestea se află modele, actrițe și celebrități. Am lucrat pentru o mulțime de producții de televiziune, filme, teatru și industria modei. Pot deci spune că despre păr știu aproape absolut tot, mai ales că și mama mea a fost proprietară a unui salon de frizerie și coafură și din copilărie mi-a transmis cunoștințele și experiența sa.

De ce Halier este diferit față de alte produse?

De-a lungul carierei mele am încercat multe formule care se presupune că hrănesc părul. Dar singurul brand care m-a impresionat cu adevărat este Halier. Până acum nu am mai întâlnit o formulă atât de perfect alcătuită. Fiecare ingredient inclus în produsele Halier hrănește perfect părul și îl întărește.

Unele se ocupă de creșterea mai rapidă a părului, altele de reducerea căderii părului și întărirea firului de păr. Astfel de ingrediente garantează eficiența.

 

Ce așteaptă clienții noștri?

Clienții vor să vadă rezultate. Iar Halier obține rezultate senzaționale de fiecare dată! Am recomandat produsele Halier unor femei care aveau păr subțire, fragil și scurt. Acum se bucură de un păr moale, bogat, cu o tunsoare bine definită. Au încredere în ele și sunt frumoase. Iată cum funcționează Halier.

Pachete

Supliment alimentar Hairvity, fotografii produs
Șampon Fortesse, fotografii produs
Balsam Fortesse, fotografii produs

Supliment alimentar Hairvity, fotografii produs
Șampon Fortive, fotografii produs
Balsam Fortive, fotografii produs

Materiale de presă

Sesiune foto în culisele Halier

De ce să ni te alături?

O carieră la Halier este o ocazie de a descoperi lumea produselor cosmetice și de a lucra într-o echipă prietenoasă și ambițioasă. Le oferim angajaților noștri șansa unei mai bune calificări, în plus apreciem creativitatea. Chiar dacă ai impresia că posturile disponibile nu sunt potrivite pentru tine, poți să completezi formularul online. Te vom contacta în cazul în care apare un post disponibil. Află mai multe despre ce putem sa îți oferim!

Completează formularul
image